Noutați

Opoziția moldovenească a creat blocul politic “Victorie”

Partidul “Șansă” a anunțat despre aderarea la noul bloc “Victorie”, care va uni eforturile opoziției în lupta împotriva regimului antipopular Sandu-PAS. Un acord în acest sens a fost semnat în cadrul congresului forțelor politice moldovenești de la Moscova.

În afară de ”Șansă”, din blocul “Victorie” fac parte partidele ”ȘOR”, Renaștere, ”Forța de Alternativă și Salvare a Moldovei” și ”Victoria”.

Liderii forțelor politice reunite în bloc au prezentat la congres ideile și obiectivele cu care vor începe să lucreze ca un front unitar al opoziției. Scopul blocului este de a elibera țara de dictatura Sandu-PAS, astfel încât poporul Republicii Moldova să aibă un guvern care să acționeze în interesul său.

“Actuala guvernare conduce țara spre o catastrofă, așa că este timpul ca opoziția să acționeze decisiv. Ne dorim relații de bună vecinătate cu toate țările, nu doar cu UE. Nu vrem ca țara noastră să fie târâtă în conflicte geopolitice. Suntem în favoarea unor parteneriate reciproc avantajoase cu toată lumea, fără excepție. Suntem pentru păstrarea valorilor familiei tradiționale și pentru ceea ce este cu adevărat aproape de poporul moldovean. Suntem pentru alegeri corecte în țara noastră și pentru faptul că fiecare persoană are dreptul de a alege”, a declarat Alexei Lungu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Exit mobile version