Noutați

Alexei Lungu, liderul partidului”ȘANSĂ”și primar interimar al municipiului Orhei a inaugurat trei străzi în Orhei

Sub conducerea primarului interimar Alexei Lungu, în municipiul Orhei continuă realizarea proiectelor de infrastructură, care aduc confort locuitorilor din Orhei.
De această dată, au fost inaugurate străzile: Păcii, Haiducul Bujor și Kogălniceanu în sectorul Nordic.
Strada Păcii, cu o lungime de 225 metri a fost asfaltată. Aici sunt 18 gospodării. Strada Haiducul Bujor este puțin mai scurtă, aici sunt 14 case. Asfaltul a apărut și pe strada Mihail Kogălniceanu. Aici sunt 20 de case.

Proiectele de infrastructură sunt foarte importante pentru municipalitate. Autoritățile le vor continua, a spus primarul interimar de Orhei, Alexei Lungu. El a vorbit cu locuitorii la ceremonia de deschidere a străzilor după renovare.
”Toate proiectele noastre lansate vor fi cu succes finalizate. Tindem să facem municipiul Orhei mai bun și mai prosper. Orheiul devine tot mai demn de titlul de Capitală a țării noastre. Mă bucur sincer pentru locuitorii acestor străzi, deoarece în Chișinău nu există astfel de drumuri. Sunteți, cu siguranță, norocoși. Deși, fiecare dintre Dumneavoastră merită așa drumuri bune. Ați investit mult efort și muncă în dezvoltarea orașului nostru, aveți copii și nepoți care merită o infrastructură rutieră confortabilă și o calitate înaltă a vieții”, a declarat Alexei Lungu.

Deputatul Parlamentului Marina Tauber a subliniat că îmbunătățirea infrastructurii și implementarea proiectelor bune pentru orheieni vor continua în diferite sectoare ale municipiului.
„Mă bucur să vă văd și să urmăresc rezultatele muncii noastre comune. Acum puteți să vă deplasați pe străzi asfaltate și curate, iar bucuria copiilor, care pot să se plimbe cu bicicletele și rolele, cu adevărat, ne inspiră. Ne bucură și faptul că Orheiul nostru devine mai frumos și mai dezvoltat în fiecare zi. Ne mândrim cu toate realizările orașului: infrastructura îmbunătățită, transportul accesibil, parcul de distracții, proiectele sociale și multe altele. Promitem să lucrăm pentru binele Dumneavoastră. Meritați o viață mai bună, pe care noi v-o garantăm”, a subliniat Marina Tauber.

Viceprimarul municipiului Orhei, Cristina Cojocari, a remarcat profesionalismul echipei și dedicația față de munca realizată.
„Munca îl înnobilează pe om, mai ales dacă are capacități și experiență. Deja al optulea an consecutiv lucrăm la cel mai înalt nivel, și eu mă mândresc cu echipa noastră profesionistă. Suntem gata să facem tot posibilul pentru locuitorii noștri. Apreciem încrederea Dumneavoastră, care ne motivează să muncim și mai asiduu și să continuăm proiectele de infrastructură în toate sectoarele. Suntem recunoscători față de toți cei care au fost implicați în lucrările de construcție”, a remarcat Cristina Cojocari.

Din 2015, conducerea municipiului Orhei a fost preluată de Ilan Șor. De atunci, peste 90% din infrastructură a fost cu succes modernizată. Săptămânal, sunt inaugurate noi proiecte în oraș și în raionul Orhei.