Noutați

Victoria Șapa: Guvernul împiedică organizarea întâlnirilor electorale cu angajații întreprinderilor de stat din Bălți. Dictatura trebuie oprită

Candidatul la funcția de primar al municipiului Bălți din partea Partidului “ȘANSĂ”, Victoria Șapa, s-a adresat prin intermediul rețelelor de socializare tuturor angajaților întreprinderilor publice din oraș, în care a atras atenția asupra faptului strigător la cer că administrația acestor întreprinderi împiedică întâlnirile cu colectivele de muncă și prezentarea programului său electoral. Printre acestea se numără și întreprinderile Incomlac și CET-Nord. 

“Muncitorii de la Incomlac au fost adunați special cu 40 de minute înainte de ora stabilită pentru noi, iar în momentul în care trebuia să ajung să mă întâlnesc cu ei, oamenii au fost anunțați că echipa noastră a anulat întâlnirea. Angajații CET-Nord, în aceeași săptămână, au fost lăsați să plece cu 10 minute mai devreme de la serviciu, fără a fi informați despre vizita noastră”, a declarat Victoria Șapa.

Ea a subliniat că ambele întâlniri au fost confirmate echipei sale de către reprezentanții oficiali ai acestor instituții, care au înșelat cu nerușinare oamenii.  

“Vreau să le explic oamenilor care au fost păcăliți: nu am întârziat la întâlnire, așa cum au pretins ei. Vreau să știți că mi-ar plăcea foarte mult să mă întâlnesc cu voi și sper că o astfel de ocazie se va ivi în curând.  Ceea ce s-a întâmplat săptămâna trecută la aceste două companii este inacceptabil. Nu vom accepta acest lucru. Voi analiza împreună cu echipa mea de avocați ce acțiuni putem întreprinde și ce plângeri putem depune în acest caz”, a declarat candidatul la funcția de primar de Bălți din partea Partidului ” ȘANSĂ”.

Victoria Șapa a îndemnat cetățenii să se aboneze la pagina sa și la pagina partidului ” ȘANSĂ” în rețelele de socializare canalul Telegram, Instagram, Facebook și OK.ru pentru a fi la curent cu ultimele știri credibile, precum și cu programul electoral! 

“Stimați bălțeni, care muncesc în companiile și întreprinderile municipiului Bălți. Nu vă lăsați intimidați și urmăriți cu atenție ceea ce se întâmplă în aceste alegeri! Vocea fiecăruia dintre voi poate fi decisivă și nu vrem ca opinia conducerii sau a autorităților, fie ele locale sau centrale, să vă blocheze cumva opinia și alegerea în timpul votului!  Nu mai este mult timp până la alegeri. Trebuie doar să oprim această dictatură și intimidare a poporului nostru! Vrem să transformăm orașul Bălți într-un oraș de vis, iar Victoria va fi de partea noastră!” – a conchis Victoria Șapa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *