Noutați

Alexei Lungu: “Președintele și partidul de guvernământ, care intensifică presiunea asupra opoziției, sunt disperați”

Angajații Centrului Național Anticorupție au efectuat percheziții la biroul partidului “Șansă” din Comrat. 

Echipa partidului “Șansă” a ținut să sublinieze că acesta nu este doar un nou act de presiune din partea autorităților asupra blocului “Victorie”, ci și “o dovadă clară a gradului de disperare a acestora în ajunul alegerilor”.

“Respingem categoric acuzațiile aduse colegilor noștri din Comrat. Aceste acuzații sunt nefondate și false. În hotărârea CNBC se menționează că este interzis să critici autoritățile, sau mai degrabă să spui adevărul despre acestea. Orice critică egalează o persoană cu un trădător. Iar dacă ieși să protestezi sau să te alături unor oameni care gândesc la fel, s-a terminat, ești un trădător de patrie”, a declarat Alexei Lungu, președintele Partidului ”Șansă”.

El a adăugat că PAS “inventează aceste reguli și, în același timp, strigă la fiecare colț despre integrarea europeană cu principiile respectării drepturilor omului și democrației”.

Reprezentanții partidului au mai menționat că blocul ”Victorie” își continuă activitatea în pofida presiunilor din partea autorităților. 

“Oricât de mult s-ar strădui Sandu și “vis-a-vis”-ul ei, blocul “Victorie” va continua să acționeze în interesul Republicii Moldova și al fiecărui cetățean al țării noastre”, a conchis Alexei Lungu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *