Noutați

PAS cheltuie cel mai mult în campania electorală: în doar prima săptămână au fost cheltuiți 4,5 milioane de lei.

Amintim că Moldova se află în criză. Partidul aflat la guvernare pare să nu observe sau să considere normal să cheltuiască sume exorbitante în această perioadă pentru campania electorală. 

Este evident că PAS simte că pierde susținerea poporului, de aceea încearcă să compenseze această lipsă de susținere cu bani.

Acest lucru indică din nou faptul că PAS nu este pregătit să ducă o luptă politică adecvată cu Partidul ȘANSĂ. Pentru o astfel de luptă, ar trebui să aibă în primul rând susținerea poporului, ceea ce pare să îi lipsească PAS-ului.

În sfera politică, PAS își reglează conturile cu adversarii săi prin defăimare, amenințări, violență și represiuni.

PAS se implică excesiv în alegeri, folosind ceea ce ei numesc “partide de opoziție” împotriva Partidului ȘANSĂ. 

Ei creează partide marionetă doar pentru a încerca să atragă voturi în alegeri și să le folosească în represiuni împotriva celor neagreați de ei. 

Amintiți-vă de exemplul lui Liviu Vovc, reprezentantul platformei DA, care a cerut ca contracandidatului lor din partea partidului ȘANSĂ să fie exclus de pe buletinul de vot din motive neîntemeiate.

Partidul aflat la guvernare nu ezită să folosească niciun mijloc în lupta politică murdară pe care o duce și să aplice orice metodă de presiune. 

Avem informații veridice despre intimidarea candidaților noștri la funcția de consilieri și primari. Această intimidare a început mult înainte de startul oficial al campaniei electorale și continuă și acum.

Pentru noi este extrem de valoros faptul că majoritatea susținătorilor noștri rezistă, nu cedează presiunii și rămân alături de noi. Suntem mândri de fiecare susținător al nostru!

Vă îndemnăm să ne informați, la fel ca și până acum, despre încălcările Codului Electoral, a drepturilor și libertăților constituționale, astfel încât să putem reacționa prompt – prin mass-media, prin sesizări către procuratură etc.

Rețineți: presiunea exercitată de PAS asupra noastră ne demonstrează că drumul nostru este unul corect și este un motiv pentru a deveni și mai uniți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *