Noutați

Prima reparație în ultimii 40 de ani: Un drum important din Vatici a fost renovat datorită partidului”ȘANSĂ”și echipei lui Ilan Șor

Un drum renovat a fost inaugurat în satul Vatici datorită partidului “ȘANSĂ” cu sprijinul echipei lui Ilan Șor. Reparația a peste un kilometru din carosabilul cu o lățime de 6 metri a fost efectuată pe cheltuiala bugetului consiliului raional și cu ajutorul sponsorilor. Respectivii au asigurat cea mai mare parte a finanțării. 

“Sunt bucuros că încă un proiect a fost finalizat cu succes. Pentru mine dezvoltarea Moldovei nu sunt vorbe goale. De mulți ani îmbunătățim pas cu pas viața cetățenilor țării. Sunt sigur că împreună cu Partidul “ȘANSĂ” realiza și mai multe lucruri bune pentru raionul Orhei și pentru Moldova în ansamblu. Mulțumesc mult locuitorilor din Vatici pentru sprijinul acordat. Mergem împreună pe drumul prosperării țării noastre!”, – a declarat Ilan Șor.

Satul, care este centru comunitar, se dezvoltă activ în ultima vreme. Cu puțin timp în urmă în sat a fost instalat iluminatul stradal, a fost reparată o grădiniță, a fost construit un teren de joacă, iar acum i-a venit rândul și străzii centrale.

“Sătenii așteptau cu mare nerăbdare această reparație. Era important să aducem în ordine strada și pentru că oamenii din satele vecine vin aici, la Vatici, în fiecare zi, cu diverse treburi. Siguranța și confortul locuitorilor este o prioritate în activitatea noastră”, – a subliniat Alexei Lungu, primar interimar al orașului Orhei și liderul partidului “ȘANSĂ”.

Începând cu anul 2015, în întreg raionul Orhei au avut loc schimbări de amploare. Echipa lui Ilan Șor a început să repare străzile din municipiu imediat cum a preluat conducerea. Acum aceste lucrări continuă în mai multe localități, a declarat Cristina Cojocari, reprezentanta lui Ilan Șor în raionul Orhei. 

“Drumurile renovate în diferite colțuri ale raionului sunt acum inaugurate aproape în fiecare zi. Acestea sunt, desigur, evenimente binevenite și nu ne vom opri la ceea ce am realizat. Mai este încă mult de lucru pentru a face Orheiul și mai bun și mai confortabil”, – a spus Cristina Cojocari.

În ultimii 40 de ani drumul din satul Vatici nu fusese reparat niciodată, – a declarat Dumitru Ciobanu, primarul comunei. Potrivit lui, este deosebit de important că reparația a fost finalizată înainte de sezonul ploios, iar  strada centrală a satului nu se va mai transforma deacum înainte într-o baltă imensă.

“Sunt convins că acest drum nou e durabil! Face parte din adevăratele fapte, care dezvoltă infrastructura satelor noastre, le oferă perspectivă și, astfel, îmbunătățesc viața celor care s-au născut și au crescut aici!”, – a rezumat Dumitru Ciobanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *