Noutați

Alexei Lungu își continuă activitatea în politică

Președintele partidului “ȘANSĂ”, Alexei Lungu, și-a încheiat activitatea în funcția de viceprimar al municipiului Orhei. În timpul cât acesta a exercitat această funcție, au fost implementate numeroase proiecte de infrastructură și sociale, îmbunătățind semnificativ calitatea vieții locuitorilor Orheiului.

Alexei Lungu și-a exprimat recunoștința față de locuitorii municipiului pentru susținere și încredere pe durata cât a fost în funcție și a vorbit despre planurile sale viitoare.

“Munca în primărie a fost extrem de importantă și productivă. Împreună cu echipa lui Ilan Șor, am implementat numeroase proiecte pentru îmbunătățirea calității vieții în frumosul nostru Orhei. Acum intenționez să mă concentrez în totalitate pe activitatea de lider al partidului “ȘANSĂ”. Avem mult de lucru înainte, și sunt sigur că, prin eforturi comune, vom obține și mai multe succese în dezvoltarea regiunii și a întregii țări”, a subliniat Alexei Lungu.

El a adăugat că rămâne legat sufletește de locuitorii din Orhei și a asigurat că este întotdeauna gata să îi ajute. Liderul partidului  “ȘANSĂ” a menționat, de asemenea, că este plin de forțe pentru a lucra în folosul municipiului și al întregii republici.

Menționăm că, în prezent, Orheiul este un exemplu pentru Moldova. În municipiu se derulează activ proiecte  de infrastructură pentru o viață, muncă și odihnă confortabilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *