Noutați

Candidatul pentru funcția de primar al Chișinăului, din partea partidului “ȘANSĂ”, Cristina Vulpe, a prezentat programul său de dezvoltare a capitalei

Pe parcursul unei săptămâni, Cristina Vulpe, candidat din partea partidului “ȘANSĂ” pentru funcția de primar al municipiului Chișinău, a prezentat programul său de dezvoltare a capitalei. 

Până la moment, au avut loc întâlniri cu locuitorii sectoarelor Buicani și Rîșcani, unde Cristina Vulpe a prezentat ideile și planurile sale, implementarea cărora va îmbunătăți semnificativ viața oamenilor din aceste sectoare. 

O mare parte a punctelor de bază ale programului vizează sprijinul social pentru locuitorii municipiului. Transport gratuit, o suplinire de 1000 de lei pentru persoanele cu pensii sub 5000 de lei, ajutor financiar pentru familiile cu copii, grădinițe renovate și construirea unora noi, centre de asistență socială în fiecare sector – toate acestea sunt doar o parte din ceea ce locuitorii capitalei și suburbiilor au nevoie urgentă astăzi. 

„Este foarte important ca schimbările să înceapă și în capitala țării noastre – Chișinău. Cristina Vulpe, împreună cu o echipă tânără, dar foarte profesionistă, reprezintă o șansă reală pentru municipiul Chișinău de a se schimba în bine”, a menționat Regina Apostolova. 

Calitatea vieții oamenilor trebuie să crească. Prin urmare, programul abordează problemele capitalei, cum ar fi drumurile proaste, ambuteiajele interminabile, problema gunoiului, clădirile care se dărâmă și lipsa infrastructurii necesare pentru odihna și agrementul locuitorilor Chișinăului. 

„Cristina Vulpe cunoaște toate problemele orașului. Ea are sprijinul unei echipe care o va ajuta în totalitate, iar toate proiectele pe care le propune vor fi puse în aplicare. În acest an, Republica Moldova, inclusiv municipiul Chișinău, are o șansă reală pentru schimbări majore”, a spus Andrei Popa. 

Un alt punct important al programului este combaterea corupției. Vulpe intenționează să introducă un sistem de evaluare a funcționarilor bazat pe opiniile cetățenilor. Acest lucru va permite o mai bună monitorizare a activității lor. 

„Capitala trebuie să devină locomotiva care, în viitor, va trage după sine întreaga economie a Moldovei”, a subliniat Valeriu Klimenco. 

După victorie, echipa Cristinei Vulpe intenționează să rămână în contact direct cu locuitorii capitalei – reprezentanți ai societății civile vor fi prezenți în fiecare cartier din Chișinău. 

Consultarea oamenilor înainte de luarea deciziilor importante este un principiu cheie al politicii Cristinei Vulpe. 

„Echipa noastră este singura care nu a dezamăgit electoratul în ultimii ani. Suntem singurii care ne ținem de cuvânt. Suntem cei care transformă orașele și satele într-un timp record. Avem o echipă puternică, și în același timp, partidul „ȘANSĂ” acum acum toată susținerea echipei lui Ilan Șor,” a declarat Pavel Verejanu. 

Candidatul Cristina Vulpe îndeamnă locuitorii municipiului Chișinău să se implice activ în dialog și să-și exprime părerea cu privire la inițiativele propuse, astfel creând oportunitatea pentru îmbunătățirea capitalei împreună și asigurarea unui viitor mai bun. 

„Mulțumesc că sunteți alături de noi și ne susțineți. Acest lucru arată că doriți schimbări aici și acum, la fel ca și noi. Este foarte important pentru noi ca fiecare locuitor al municipiului Chișinău să știe că doar împreună putem realiza tot ce ne propunem”, a încheiat Cristina Vulpe. 

Prezentarea programului va continua în următoarele sectoare ale capitalei: 

Miercuri, 25 octombrie, la ora 17:00, în Parcul Ștefan cel Mare, în fața havuzului central. 

Joi, 26 octombrie, la ora 17:30, în Parcul Cuza-Vodă, la intersecția cu strada Sarmizegetusa. 

Vineri, 27 octombrie, la ora 17:30, pe bulevardul Mircea cel Bătrân, la intersecția cu strada Petru Zadnipru. 

Veniți să aflați cum poate deveni orașul nostru după alegeri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *