Noutați

„Alegeri corecte” în stil PAS: o nouă serie de percheziții asupra concurenților actualei guvernări

Astăzi, în Găgăuzia și în mai multe alte regiuni, se desfășoară percheziții la membrii partidului “ȘANSĂ” – coordonatori și președinți ai oficiilor teritoriale. Colaboratorii Inspectoratului Național de Investigații au efectuat, de asemenea, percheziții la câțiva candidați independenți la funcția de primar susținuți de “ȘANSĂ”.

În special, dimineața, au avut loc percheziții la domiciliul candidatului la funcția de primar al orașului Comrat, Serghei Chiulaflî.

Cu doar câteva zile înainte de alegeri, este evident că membrii PAS încearcă să elimine concurenții puternici, folosind metodele lor preferate – intimidarea și presiunea.

„Aceste acțiuni sunt foarte previzibile pentru regimul Sandu. Pentru PAS, aceasta este o normalitate, o parte a campaniei electorale. Lor nu le pasă de lege. Dar noi avem șansa de a construi un stat de drept în Moldova, în ciuda tuturor obstacolelor! ”, a declarat președintele partidului „ȘANSĂ”, Alexei Lungu, cu privire la ceea ce se întâmplă.

Acesta a subliniat că partidul va continua să lucreze în beneficiul locuitorilor Moldovei, indiferent cât de disperată ar încerca actuala guvernare să împiedice acest lucru. “ȘANSĂ” exprimă protestul categoric împotriva încercării de a împiedica participarea noastră la alegeri – toate acțiunile ilegale vor fi contestate.

De asemenea, “ȘANSĂ” inițiază un marș pașnic “Pentru alegeri corecte!” Acesta va avea loc în toate orașele Moldovei în această vineri, 27 octombrie, la ora 12:00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *