Noutați

Ilan Șor va ajuta la realizarea proiectelor de infrastructură ale echipei Șansă 

Președintele partidului Șansă, Alexei Lungu, a discutat astăzi cu Ilan Șor. Ambii au convenit asupra susținerii proiectelor de infrastructură pe care Șansă le va realiza în Moldova după ce va câștiga alegerile locale. 

“Sunt apropiat de ideologia tânărului și promițătorului partid Șansă și sunt gata să îi ofer sprijin maxim. Acum este foarte important să ne unim eforturile pentru ca oamenii din toată țara noastră să simtă cât mai repede schimbările în bine”, a declarat Ilan Șor.

Partidul ” Șansă” și echipa lui Ilan Șor au deja proiecte comune de infrastructură, implementate cu succes la Orhei și în raionul Orhei, precum și în Găgăuzia. Este vorba de drumuri noi, curți amenajate, străzi iluminate – tot ceea ce face ca orașele și satele să fie confortabile pentru trai. 

“Echipa noastră a reunit tineri politicieni ambițioși și profesioniști cu experiență reală de dezvoltare teritorială. Am elaborat un program de acțiuni. Acum, după ce am obținut sprijinul lui Ilan Șor, suntem încrezători că toate proiectele vor fi realizate”, a declarat Alexei Lungu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *