Noutați

Cristina Vulpe, candidatul Partidului „Șansă, și-a depus dosarul de candidat la funcția de primar al Chișinăului  

Cristina Vulpe, care locuiește în Chișinău de 15 ani, vede problemele existente în capitală și știe cum acestea pot fi rezolvate eficient. Ea înțelege că sunt multe de făcut până ca orașul Chișinău să devină unul confortabil, sigur și modern, în care tânăra generația va alege să-și construiască viața și cariera.

“Suntem sătui de politicienii care promit îmbunătățiri într-un viitorul îndepărtat. Avem nevoie de o schimbare aici și acum, iar astăzi avem o șansă să schimbăm Chișinăul în bine, nu într-un viitorul abstract. Avem nevoie de o abordare fundamental nouă în administrarea orașului: avem nevoie de o modernizare totală, nu de „peticirea găurilor”. Chișinăul are nevoie de drumuri noi, de cartiere noi, de reconstrucția completă a fond locativ învechit. Și e doar începutul. Pe 5 noiembrie, îi îndemn pe cetățeni să se gândească la modul în care vor să arate orașul lor drag și să facă o alegere care le va îmbunătăți cu adevărat viața”, a declarat candidatul.

Amintim că Cristina Vulpe este filolog, distinsă de Parlament cu o diplomă de gradul I pentru rezultate remarcabile în domeniul educației. În prezent, ea este șefa Secției de Evaluare Formare Continuă din cadrul Direcției de Evaluare a Învățământului Profesional Tehnic al Agenției Naționale de Asigurare a Calității în Educație și Cercetare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *