Noutați

Știre pentru ȘANSĂ

Poliția a încercat din nou să împiedice activitatea partidului Șansă, invocând alertă cu bombă

Poliția moldovenească a încercat din nou să împiedice activitatea partidului Șansă în ajunul alegerilor alegerilor. Forțele de ordine au pătruns în clădire sub pretextul că aceasta ar fi fost minată.  

” Abia de începuse conferința de presă, poliția a apărut în fața clădirii – fără nicio explicație cu privire la motivul pentru care se afla aici. Bineînțeles, ne așteptam la surprize din partea autorităților, iar acestea nu ne-au lăsat să așteptăm”, a declarat Alexei Lungu, președintele partidului Chance.

Potrivit lui Alexei Lungu, forțele de ordine au spus că clădirea era minată. Cu toate acestea, nu a avut loc nicio evacuare. Totodată, oamenilor le-a fost interzis să părăsească parcarea.

“Nu pare să le fi păsat deloc de oameni. În schimb, au folosit forța împotriva mai multor persoane, acționând cu nerușinare și fără menajamente. Din păcate, un astfel de comportament din partea forțelor de ordine a devenit deja o normă”, a adăugat Lungu.

El a precizat că, în ciuda tuturor dificultăților pe care partidul de guvernare le provoacă opoziției, dreptatea este de partea Șansei.

“Pentru că cetățenii noștri și toți cei în numele cărora dorim să schimbăm în bine viața în Moldova noastră sunt alături de noi. Cu siguranță vom învinge!”, a rezumat Alexei Lungu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *