Noutați

Marina Tauber: Cristina Vulpe are un program electoral foarte bun. Echipa lui Ilan Șor o va ajuta să implementeze proiectele promise

Dacă Cristina Vulpe, candidatul din partea Partidului Politic „ȘANSĂ”, va deveni primar, politicianul și filantropul Ilan Șor o va ajuta să transforme Chișinăul într-un municipiu curat, confortabil și modern, a declarat reprezentanta acesteia, deputata Marina Tauber, la dezbaterea electorală de la PRO TV.

“Ilan Șor va fi implicat cel mai activ în viața Capitalei. O va ajuta pe Cristina Vulpe să administreze municipiul Chișinău. Datorită colaborării cu oameni de afaceri proeminenți din întreaga lume, Ilan Șor va atrage investiții impunătoare în municipiul Chișinău – investiții pentru dezvoltarea infrastructurii rutiere și sociale, crearea noilor locuri de muncă. Cristina Vulpe reprezintă, cu adevărat, o șansă pentru Chișinău, a subliniat Marina Tauber. 

Marina Tauber a apreciat programul electoral al Cristinei Vulpe, despre care a spus că a fost elaborat în baza necesităților reale ale locuitorilor Capitalei.

“Oamenii așteaptă drumuri bune, grădinițe și școli dotate corespunzător necesităților copiilor, străzi asfaltate și iluminate, curți frumos amenajate, spații confortabile pentru recreere, transport public modern și accesibil. Iar programul electoral al Cristinei Vulpe oferă soluții pentru toate aceste probleme, soluții care pot fi aplicate. Noi, echipa lui Ilan Șor, susținem acest program. Deoarece avem experiența necesară, o vom ajuta pe Cristina Vulpe să implementeze în municipiul Chișinău aceleași proiecte bune pe care noi le-am realizat în raionul Orhei, Găgăuzia și orașul Taraclia”, a explicat Marina Tauber.

Politiciana a amintit că, sub pretextul unor acuzații inventate, instituțiile de forță ale statului, la ordinul regimului criminal Sandu-PAS, a demarat o campanie de persecuție fără de precedent a candidaților pentru funcțiile de primari din partea partidului “ȘANSĂ”, inclusiv a Cristinei Vulpe. Cu toate acestea, din dragoste față de țară, din dorința de a pune punct fărădelegilor săvârșite împotriva poporului, ei rezistă presiunilor, și vor face tot posibilul să îmbunătățească semnificativ viața cetățenilor, a opinat Marina Tauber.

“Eu, colegii mei, inclusiv cei din echipa “ȘANSĂ”, suntem victimele „justiției” moldovenești. Organele de drept mint nerușinat, atribuindu-ne fapte pe care nu le-am săvârșit. Cristina Vulpe, de asemenea, e persecutată de poliție. Însă ea are în spate o echipă de omeni corecți și profesioniști, iar aceasta îi dă putere să lupte cu nedreptatea și fărădelegile guvernării PAS”, a concluzionat Marina Tauber.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *