Noutați

Cu sprijinul partidului „ȘANSĂ” și a lui Ilan Șor, la Orhei au fost inaugurate două străzi noi în sectorul Lupoaica

Dezvoltarea și modernizarea Orheiului este în plină desfășurare. Astfel, în municipiu a avut loc inaugurarea oficială a două străzi proaspăt renovate capital din sectorul Lupoaica. Acestea nu fusese reparate de mai bine de 30 de ani.

Prima a fost strada Nucarilor, unde au fost asfaltați aproape 300 de metri. Pe această stradă sunt peste 30 de gospodării, unde locuiesc peste o sută de oameni. Noul drum și infrastructura modernizată oferă confort pentru toți locuitorii. Acum aceștia se pot bucura de un drum calitativ și pot ajunge în siguranță acasă.

A doua stradă nouă a fost Barbu Lăutaru, care la fel are aproape trei sute de metri lungime. Pe această stradă sunt 31 de gospodării cu 108 de locuitori.

Plus la asta, a fost amenajat accesul către străzile renovate, cu o suprafață totală de aproape 400 de metri pătrați.

Aceste renovări ale infrastructurii nu numai că vor oferi confort locuitorilor din sectorul Lupoaica, dar vor fi și un exemplu de dezvoltare activă a sectoarelor orașului, datorită inițiativei și sprijinului Partidului „ȘANSĂ” și lui Ilan Șor.

Deputatul Marina Tauber a menționat  importanța lucrărilor de reconstrucție a drumurilor și de îmbunătățire a infrastructurii din oraș. Ea a subliniat că, în ciuda muncii enorme depuse în oraș din 2015 și până acum, mereu se vor găsi străzi secundare care au nevoie de renovare.

„Uneori mi se pare că nu au mai rămas drumuri în orașul nostru care necesită a fi reparate sau proiecte care trebuie realizate. Din 2015, lucrăm din greu cu echipa noastră pentru a vă îmbunătăți viața. Dar întotdeauna se vor găsi străzi secundare care necesită a fi reparate. Și, după cum vedem, de 32 de ani de la independența noastră, nimeni nu și-a asumat sarcina de a le renova. Toată lumea a făcut doar promisiuni. Doar implicarea lui Ilan Șor în politică a ajutat la crearea unor condiții confortabile de viață, condițiile pe care dvs le meritați”, a menționat Marina Tauber.

Președintele Raionului Orhei, Dinu Țurcanu, a subliniat importanța proiectelor implementate pentru localnici. El și-a exprimat încrederea că proiecte similare de infrastructură se vor extinde în alte regiuni ale țării.

La rândul său, Ilan Șor s-a arătat a fi încrezut că Orheiul va deveni cel mai frumos oraș din Europa.

„Sunt foarte bucuros că astăzi deschidem aceste drumuri. Facem acest lucru nu conform standardelor europene, ci conform standardelor din Orhei, unor standarde de înaltă calitate. Sunt mândru de orașul nostru și sunt mândru de fiecare dintre voi. Sunt încrezut că noi construim cel mai frumos oraș din Europa”, a menționat el.

În Orhei, zilnic sunt implementate noi proiecte de infrastructură. Din 2015, peste 90% din infrastructura din acest municipiu a fost renovată, ceea ce denotă eforturile și dorința din partea autorităților locale de a îmbunătăți viața locuitorilor acestui municipiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *