Noutați

Tauber: Cristina Vulpe, cu susținerea lui Ilan Șor, va face Chișinăul confortabil

Doar cu ajutorul investițiilor masive, vom putea moderniza municipiul Chișinău și crește calitatea vieții chișinăuienilor. În eventualitatea în care candidatul Partidului Politic “ȘANSĂ” Cristina Vulpe va deveni primar, echipa lui Ilan Șor o va ajuta să găsească investitori dispuși să contribuie la dezvoltarea Capitalei. Declarația a fost făcută de deputata Marina Tauber, care a reprezentat-o pe Cristina Vulpe la dezbaterea electorală la realitatea.md.

„Atragerea investițiilor – singura cale de a dezvolta municipiul Chișinău. Dacă Cristina Vulpe va învinge, noi o vom ajuta să identifice și să negocieze cu investitorii. Datorită relațiilor lui Ilan Șor, vom încerca să atragem oameni de afaceri din diferite colțuri ale lumii. Iar aceste investiții trebuie direcționate spre crearea noilor locuri de muncă, modernizarea întreprinderilor, majorarea bugetului municipiului Chișinău”, a menționat Marina Tauber. 

Una dintre promisiunile Cristinei Vulpe este construcția unei centuri de ocolire. Proiectul a fost discutat și în campaniile electorale precedente, însă niciunul dintre foștii primari ai municipiului nu a avut curajul să-l implementeze, din cauza costurilor mari. Marina Tauber a dat asigurări că centura de ocolire va fi realizată, dacă edilul Capitalei va deveni Cristina Vulpe.

“Noi colaborăm cu echipa Partidului Politic “ȘANSĂ”.  Ilan Șor a promis că  îi va susține pe toți primarii din partea acestei formațiuni, și îi va ajuta să găsească fondurile necesare pentru implementarea proiectelor, capabile să îmbunătățească calitatea vieții oamenilor. Echipa noastră o va ajuta pe Cristina Vulpe să construiască centura de ocolire, dacă va deveni primar. Așa va fi și în cazul colegilor noștri din orașul Orhei, raionul Orhei,  Taraclia și Găgăuzia”, a subliniat Marina Tauber.

Marina Tauber a explicat cum își propune Cristina Vulpe să soluționeze problema ambuteiajelor infernale din Capitală.

„Vor fi construite parcări publice subterane și etajate gratuite. În același timp, va fi modernizat transportul public. Călătoria va fi, de asemenea, fără plată. Ca urmare, nu vor mai exista mașini parcate pe marginea străzilor, îngreunând circulația, iar chișinăuienii vor fi motivați să folosească mai mult transportul public, deoarece va fi confortabil și accesibil”, a spus Marina Tauber.

Programul electoral al candidatului la funcția de primar al municipiului Chișinău, din partea Partidului Politic “ȘANSĂ” Cristina Vulpe, mai include construcția parcului de distracții „ChișinăuLand”, lansarea programului de relocare a chișinăuienilor din locuințele vechi în altele noi, modernizarea străzilor, construcția terenurilor de joacă, amenajarea curților blocurilor și acordarea ajutorului social în sumă de 1000 de lei, în fiecare lună, pensionarilor cu pensii mai mici de 5000 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *