Noutați

Victoria Șapa: după victoria la alegeri, primul meu adjunct va deveni Marina Tauber

După 5 noiembrie, bălțenii vor avea o echipă de profesioniști unită, care va fi o premieră pentru Moldova. După victoria candidatului din partea Partidului “ȘANSĂ” Victoria Șapa la alegerile pentru primar, primul ei adjunct va fi Marina Tauber. Decizia a fost luată după discuțiile cu locuitorii Bălțiului și cu echipele Victoriei Șapa și a Marinei Tauber.

„Marina Alexandrovna, care are o experiență imensă de lucru în Bălți, care este iubită de toți și cunoscută fiecăruia dintre Dumneavoastră, va ocupa funcția de prim-viceprimar al Bălțiului. În acest mod, veți avea în primărie nu unul, dar doi oameni, la care veți putea veni și povesti despre problemele Dumneavoastră, să discutați și care vor avea grijă de Dumneavoastră. Cu Marina ne cunoaștem de mult timp, suntem prietene de mulți ani și împărtășim aceleași viziuni asupra vieții”, a spus Victoria Șapa.

Marina Tauber și-a exprimat recunoștința față de bălțeni pentru susținere și atitudine bună față de Victoria Șapa.

„Noi considerăm că acesta este singura alegere corectă. Veți obține din partea noastră nu un primar (nu avem dubii în victoria noastră), dar deodată doi manageri. Și o întreagă echipă, care își dorește ca în Bălți viața să se schimbe spre bine. În funcția de viceprimar voi face tot posibilul că noi să devenim cea mai eficientă echipă, și să îndeplinim promisiunile făcute în 2021. Pentru mine este foarte important că Ilan Șor va susține toate începuturile noastre”, a spus Marina Tauber.

Ea a remarcat că Victoria Șapa lucrează asupra conceptului de program, care are la bază documentul din 2021.

„Unindu-ne eforturile, cu siguranță, vom putea face un salt foarte rapid în dezvoltarea infrastructurii și implementării proiectelor sociale. Victoria este parte a echipei „ȘANSĂ” cu care noi colaborăm. Este important să înțelegem ce s-a întâmplat în ultimii doi ani la Bălți, și să completăm programul primarului cu cele necesare. Vă rugăm să ne fiți alături. În timpul apropiat vom organiza mai multe întâlniri, unde voi fi prezentă și eu, a subliniat Marina Tauber. 

Victoria Șapa și Marina Tauber sunt convinse că, în ciuda tuturor greutăților și fărădelegilor puterii, lupta va sfârși cu triumf, forțele rele vor fi învinse. Iar Bălțiul va avea, iarăși, o șansă de a se dezvolta vertiginos.  

Victoria Șapa și Marina Tauber nu doar se vor întâlni cu locuitorii Capitalei de nord în curți și pe străzi, dar și vor discuta cu ei on-line la orele foarte târzii pentru întâlniri. Toți locuitorii municipiului vor putea primi răspunsuri la întrebările stringente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *