Noutați

Există tentative de a scoate din campanie candidații partidului „ȘANSĂ”, Alexei Lungu și Victoria Șapa, prin intermediul știrilor false

Astăzi a fost publicat un document pe internet în care directorul SIS, Alexandru Musteață, solicită Comisiei Electorale Centrale să ia măsuri în legătură cu candidații partidul „ȘANSĂ” pentru funcțiile de primari la Orhei și Bălți, Alexei Lungu și Victoria Șapa. 

Potrivit documentului, acești candidați sunt considerați o amenințare pentru stat din cauza proiectelor comune de infrastructură cu echipa lui Ilan Șor.

Această declarație zgomotoasă, făcută cu doar câteva zile înainte de alegeri este o manipulare obișnuită a echipei criminale a Maiei Sandu. 

Până în prezent, nu a fost deschis niciun dosar penal împotriva lui Lungu și Șapa. Toate declarațiile lui Musteață sunt încă o încercare de a împiedica membrii partidului nostru să participe la alegerile din 5 noiembrie.

„S-a dovedit că programele noastre pre-electorale pentru dezvoltarea Orheiului și Bălțului sunt considerate o amenințare pentru stat. Suntem acuzați fără temei de infracțiuni, a căror esență nici măcar nu poate fi formulată, și se fac toate eforturile pentru a ne împiedica să participăm la alegeri. Continuăm să luptăm pentru dreptate, pentru oameni, pentru libertate și pentru țara noastră!”, a comentat Alexei Lungu, președintele partidului „ȘANSĂ”.

Conform informațiilor noastre, CEC va examina documentul directorului SIS mâine. Această campanie mincinoasă împotriva candidaților partidului „ȘANSĂ” trebuie să fie stopată de către instanța competentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *