Noutați

Victoria Șapa, șocată de cum se comportă autoritățile moldovenești în campanie: Nicăieri în lume nu am întâlnit asemenea fărădelegi 

Deputatul Marina Tauber, împreună cu Victoria Șapa, candidatul din partea partidului „ȘANSĂ” la funcția de primar al municipiului Bălți, au îndemnat cetățenii să fie vigilenți și să nu creadă în minciunile apărute în presă. 

Într-un live pe rețelele de socializare, acestea au explicat de ce PAS și Maia Sandu au început atacurile împotriva Victoriei Șapa. 

Mai exact, ele s-au referit la documentul apărut ieri în spațiul mediatic, în care directorul SIS, Alexandru Musteață, solicită Comisiei Electorale Centrale să ia măsuri cu candidații partidul „ȘANSĂ” pentru funcțiile de primari la Orhei și Bălți, Alexei Lungu și Victoria Șapa. 

Potrivit documentului, acești candidați sunt considerați o amenințare pentru stat din cauza legăturii lor cu grupul Șor.

„Mie personal nu mi-a fot înaintată nici o învinuire, nu am fost chemată niciodată la audieri. Sincer, nu pot să mai văd aceste fărădelegi care se petrec în Republica Moldova. Eu, m-am întors acasă din Canada, acolo unde am locuit mulți ani, și pot să vă spun cu toată sinceritatea că acolo așa fărădelegi nu o să vezi. Vă asigur că totul este absolut legal în partidul nostru și în pofida tuturor fricilor, istericelor și speculațiilor PAS, noi vom merge mai departe și ne vom apăra victoria, inclusiv și în instanțele internaționale,” a declarat Victoria Șapa.

Potrivit deputatului Marina Tauber, toate scrisorile lui Musteață sunt încă o încercare de a împiedica membrii partidului „ȘANSĂ” să participe la alegerile din 5 noiembrie.

„Ca de obicei, cu câteva zile înainte de alegeri încep intimidările și apar falsuri în presă pentru a ne denigra pe noi. Eu vă rog să nu reacționați la manipulările echipei criminale a Maiei Sandu și a PAS-ului. Noi știm foarte bine cum se scriu și unde se scriu aceste fake-uri. Scopul lor tot ne este clar, însă noi suntem puternici și uniți,” a menționat Marina Tauber.

Deputatul Marina Tauber a reacționat deja la această situație și a cerut demisia lui Viorel Cernăuțeanu, șeful Inspectoratului General al Poliției, și a lui Alexandru Musteață, directorul SIS, acuzându-i de ilegalitate, abuz de putere și executarea ordinelor politice ale actualei guvernări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *