Noutați

Partidul ” Șansă” s-a adresat cu un apel funcționarii publici: Peste un an se va schimba guvernarea și va trebui să dați socoteală în fața poporului

Partidul “Șansă” a venit cu un apel către funcționarii publici, care se află sub presiunea nebună a actualei guvernări, îndemnându-i să nu cedeze acestei presiuni, să acționeze în limitele legii și să nu comită greșeli ireparabile în ceea ce privește opoziția la viitoarele alegeri. 

Mai devreme, directorul Serviciului de Informații și Securitate (SIS), Alexandru Musteață, a cerut CEC să ia măsuri împotriva candidaților Partidului ” Șansă” la funcțiile de primari de Orhei și Bălți, Alexei Lungu și Victoria Șapa. În opinia sa, candidații care realizează proiecte de infrastructură necesare cetățenilor, împreună cu echipa lui Ilan Șor, reprezintă un pericol pentru țară. 

“Bazați-vă pe lege și nu pe indicațiile partidului de guvernământ. Peste un an, guvernul se poate schimba, dar voi veți rămâne și veți răspunde în fața poporului”, se spune în adresarea lui Alexei Lungu către funcționarii publici. 

Acesta a precizat că nu există nimic ilegal în acțiunile sale și ale Victoriei Shapa. “Fiecare partid face promisiuni electorale. Diferența noastră față de actuala guvernare este că suntem responsabili pentru cuvintele noastre și schimbăm viața oamenilor spre bine cu fapte reale”, a subliniat președintele “Șansei”.

“Dorim să vă reamintim că există Curtea Europeană a Drepturilor Omului și alte instanțe internaționale, care au confirmat în repetate rânduri că deciziile luate în Moldova contravin literei legii. Și cu siguranță vom ține cont de aceste instanțe, ne vom adresa acestora, dacă va fi necesar, și vom lupta pentru drepturile noastre”, a conchis Alexei Lungu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *