Noutați

Partidul “ȘANSĂ” și-a prezentat candidatul la primăria Chișinău

Alexei Lungu, liderul partidului “ȘANSĂ”, și-a prezentat oficial candidatul la funcția de primar al Chișinăului – Cristina Vulpe. Ea a fost propusă, datorită dorinței sale sincere de a transforma capitală într-un oraș demn de respect. 

“Experiența acumulată de noi va permite Chișinăului să se dezvolte într-un ritm mai înalt, iar candidatul nostru are pregătirea să supravegheze implementarea proiectelor de modernizare a capitalei. Trebuie să încetăm să mai alegem politicienii vechi, care în zadar ne promit să schimbe viața în bine”, a declarat Alexei Lungu. 

În luarea sa de cuvânt Cristina Vulpe le-a mulțumit colegilor pentru susținere și încredere și și-a prezentat echipa, candidații în Consiliul municipal și candidații la funcția de primar în suburbiile Chișinăului.

“A venit timpul să întoarcem pagina și să transmitem în arhivă toți anii de proastă administrare și degradare a Chișinăului nostru, să ne apucăm să construim împreună un viitor mai bun. Examinând activitatea lui Ilan Șor și a echipei sale, precum și munca reprezentanților Partidului  “ȘANSĂ”, ne-am convins cât de mult pot face oamenii pentru binele țării lor. Acești oameni își demonstrează dragostea față de Moldova nu prin cuvinte, ci prin fapte. Și eu îmi iubesc orașul natal și îmi doresc schimbări chiar din ziua de azi. Și în acest scop voi face tot ce-mi stă în putință”, a rezumat Vulpe.

Deputatul Marina Tauber a subliniat că, în timp ce chișinăuienii așteptau în zadar îndeplinirea unor promisiuni, echipa lui Ilan Șor și a partidului “ȘANSĂ” a reușit să repare cu succes obiecte de infrastructură în Orhei, Taraclia și multe localități din zona rurală. 

“Nimic nu s-a schimbat la modul general în Chișinăul nostru drag. Și ne-am săturat să tot auzim scuze. Echipa noastră a fost supusă  presiunilor în ultimul an, dar a continuat să activeze, fără a se plânge, în numele unei vieți mai bune în Moldova. Vom face și mai mult!”, a declarat Tauber. 

Pavel Verejanu, consilier al bașcanului Găgăuziei, a confirmat că Orhei a fost și rămâne orașul cu cea mai dinamică dezvoltare din țară. Iar echipa lui Ilan Șor împreună cu reprezentanții partidului “ȘANSĂ” este singura din țară care are o experiență pozitivă în dezvoltarea urbană rapidă. 

“Oamenii s-au săturat de promisiuni neonorate, iar dezvoltarea Chișinăului are nevoie de o nouă abordare, de gânduri noi și de o persoană nouă la conducerea orașului în stare să evalueze adecvat realitățile”, a spus Octavian Calmîc, șeful Consiliului de experți al Partidului “ȘANSĂ”.

Cristina Vulpe s-a născut în satul Telița, raionul Anenii Noi și a absolvit facultatea de litere a Universității de Stat din Moldova. A lucrat toată viața în calitate de profesoară, locuiește la Chișinău, unde își educă trei copii. Vulpe își dorește să transforme Chișinăul într-un oraș modern și confortabil, în care orice locuitor ar fi mândru de orașul său.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *